مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اردیبهشت 1395 ساعت 10:102016-05-01فرهنگي

کتاب های تازه برای کودکان در نمایشگاه کتاب


سیدنوید سیدعلی اکبر از حضور دو مجموعه داستان و یک کتاب تصویری اش ویژه کودکان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.

- به گزارش خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا، مجموعه داستان من اچونه ام در را باز کنید؟ ، آب نبات چوبی آویزان و هویج های سرگردان و کتاب تصویری آدامس چهارشنبه های خوشبختی کتاب های این نویسنده در نمایشگاه هستند.

من اچونه ام در را باز کنید شامل حدود 15 داستان کودکانه در قالب اثری یک جلدی با تصویرگری رودابه خائف بناست از سوی نشر هوپا در نمایشگاه حضور داشته باشد.

همچنین آب نبات چوبی آویزان و هویج های سرگردان از دیگر مجموعه های داستانی سیدعلی اکبر است که با تصویرگری مریم طباطبایی در همین موسسه انتشاراتی عرضه می شود.

این نویسنده مدت ها است مسئولیت بخش کودک و نوجوان نشر هوپا را بر عهده دارد.

همچنین کتاب تصویری آدامس چهارشنبه های خوشبختی از دیگر آثار او است که با تصویرگری راشین خیریه از سوی نشر افق راهی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می شود.

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 15 تا 25 اردیبهشت در شهر آفتاب برپا می شود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کتاب های تازه برای کودکان در نمایشگاه کتاب

کتاب های تازه برای کودکان در نمایشگاه کتاب