مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اردیبهشت 1395 ساعت 10:302016-04-26فرهنگي

عرضه دو کتاب مرجع داستان در نمایشگاه کتاب


شهرام اقبال زاده از حضور دو کتاب مرجع در حوزه ادبیات داستانی با عنوان «فوت و فن بازنگری و ویرایش رمان» نوشته جیمز استکات بل و «ترجمه برای کودکان» اثر ریتا اُیتینن در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

- شهرام اقبال زاده از حضور دو کتاب مرجع در حوزه ادبیات داستانی با عنوان فوت و فن بازنگری و ویرایش رمان نوشته جیمز استکات بل و ترجمه برای کودکان اثر ریتا اُیتینن در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا، به گفته او، فوت و فن بازنگری و ویرایش رمان که مدت پنج سال در دست ناشر بوده از مرحله گشایش تا پایان بندی رمان است و بناست توسط انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شود.

اقبال زاده پیش تر درباره این کتاب گفته بود: این کتاب که نویسنده آن استاد داستان نویسی است کتابی ارزشمند است که کار نگارش رمان از گشایش تا پایان بندی آن را با ذکر مثال هایی از رمان های مطرح جهان بررسی می کند.

ترجمه برای کودکان اثر ریتا اُیتینن نیز کتابی است که در شش فصل موضوع ها و جنبه های مختلف ترجمه برای کودکان از قبیل خوانش خواننده، برای چه کسی؟، ادبیات کودکان و ادبیاتی برای کودکان، ترجمه ادبیات کودکان و ترجمه برای کودکان و داستان بی پایان را مورد بررسی قرار داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عرضه دو کتاب مرجع داستان در نمایشگاه کتاب

عرضه دو کتاب مرجع داستان در نمایشگاه کتاب