مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اردیبهشت 1395 ساعت 01:502016-04-24فرهنگي

باید کاری کرد


رضا چایچی با تاکید بر این که برای وضعیت تیراژ کتاب و کتاب خوانی باید کاری کرد، می گوید: در حالی که جمعیت ایران افزایش یافته، فرهنگ کتاب خوانی در مردم ما ضعیف شده است، - اما امیدواریم از نمایشگاه کتاب استقبال شود.

این شاعر در گفت وگو با خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا، درباره استقبال از نمایشگاه کتاب امسال که از 15 تا 25 اردیبهشت در شهر آفتاب برگزار می شود، گفت: ما که سال هاست اهل کتاب هستیم مایلیم همیشه از کتاب حمایت و استقبال شود و کتاب خوان ها بیشتر شوند.

اما متاسفانه نه تنها این اتفاق رخ نداده است، که برعکس هر روز از تعداد کتاب خوان ها کاسته می شود.

او با بیان این که شمارگان کتاب مولفان و مترجمان مشهور از پنج هزار نسخه به هزار نسخه رسیده است ، اظهار کرد: رسانه های ایران به این مساله اشاره می کنند و مولفان هم از این میزان تیراژ ناراحتند؛ آرزوی ما هم این است که در حد توان مان کاری انجام دهیم که تیراژ افزایش یابد.

چایچی همچنین درباره اهمیت ادبیات در زندگی انسان بیان کرد: ادبیات نقش موثری در زندگی افراد دارد.

زمانی که یک فرد ادبیات می خواند نسبت به جهان نگاه گسترده تری پیدا می کند و طبعا می تواند زندگی زیباتر و بهتری را بسازد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید کاری کرد

باید کاری کرد