مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 اردیبهشت 1395 ساعت 08:502016-04-22اجتماعي

تاکید بر استفاده از کارشناس ادبی در مدرسه ها


یک مترجم با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم از آموزش و پرورش خواست به منظور تجهیز کتابخانه های خود با کارشناسان ادبی در ارتباط باشد و کتاب هایی را راهی مدرسه ها کند که ضمن روزآمد بودن، - جاذبه های لازم برای خوانش متن ادبی را در مخاطب ایجاد کنند.

شهلا انتظاریان در گفت وگو با خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا تأکید کرد: اینکه کتاب های مدرسه ها در ژانر خاصی و با موضوع خاصی در کتابخانه ها حضور داشته باشند رغبت برانگیز نیست.

نظام آموزش و پرورش باید بپذیرد که وجود کارشناس ادبی در انتخاب و گزینش آثار حائز اهمیت است.

او در ادامه تأکید کرد: در شرایطی که بحث ادبیات از ابتدا در مدرسه های کشورهای انگلیسی زبان جدی گرفته شده و دانش آموزان از همان سال های ابتدایی مسئول خوانش و نگارش متونی در زمینه ادبیات کشور خود هستند و این موضوع در جای جای ادبیات داستانی آن ها دیده می شود بچه های ما در این زمینه به حال خود رها شده اند.

این مترجم ادبی افزود: بیشتر مدرسه های ما در زمینه تجهیز کتابخانه های خود جذابیت ها را لحاظ نمی کنند و کتاب هایشان اصلا به روز نیست بنابراین بچه ها از آن ها استقبال نمی کنند.

چندی پیش من به یکی از فرهنگسراها رفتم.

فرهنگسرا محلی است فرهنگی که در اغلب محلات ما دیده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاکید بر استفاده از کارشناس ادبی در مدرسه ها

تاکید بر استفاده از کارشناس ادبی در مدرسه ها