مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 اردیبهشت 1395 ساعت 14:262016-04-20اقتصادي

معاون سازمان صنعت قزوین خبر داد برگزاری 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف در قزوین


معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت الکترونیک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین از برگزاری بیش از 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف در این استان خبر داد.

- برگزاری 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف در قزوین معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت الکترونیک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین از برگزاری بیش از 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف در این استان خبر داد.

علی اکبر کبیری امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: بیش از 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف برای 120 نفر در استان قزوین برگزار شد که این دوره آموزشی از 10 دی سال گذشته تا پایان فروردین ماه سال جاری ادامه داشته است.

وی با بیان اینکه دوره آموزشی تولید فرش دستباف با شرکت 120 نفر از بانوان در شهرستان قزوین و البرز برگزار شد، افزود: در مجموع 16 هزار ساعت کلاس آموزشی با هدف ایجاد اشتغال پایدار و مولد در حوزه هنر و صنعت فرش برگزار شد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت الکترونیک سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین با اشاره به دوره آموزشی تولید فرش دستباف عنوان کرد: در هر دوره از این کلاس ها تعداد 40 نفر دیده اند و هر نفر نیز در این راستا بیش از 125 ساعت آموزش دیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون سازمان صنعت قزوین خبر داد برگزاری 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف در قزوین

معاون سازمان صنعت قزوین خبر داد برگزاری 16 هزار نفرساعت دوره آموزشی تولید فرش دستباف در قزوین