مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 فروردین 1395 ساعت 14:262016-04-10اقتصادي

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی همدان خبر داد تکمیل 19 مجتمع آبرسانی در روستاهای همدان


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان از تکمیل پروژه های نیمه‎تمام به ویژه 19 مجتمع آبرسانی در روستاهای استان خبر داد.

- به گزارش " از همدان، با توجه به نامگذاری امسال به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و از آن جا که یکی از بسترهای تحقق این شعار توجه به روستاهاست با مصطفی هاشمی، مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان همدان به گفت وگو نشستیم.

برخی از روستاهای استان همدان طی سال‎های گذشته به لحاظ منابع آبی در وضعیت فوق بحرانی قرار داشتند که همین امر فعالیت‎های کشاورزان این مناطق برای تولید محصولات را تحت شعاع قرار داده بود.

به همین منظور و برای ایجاد بستر تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، از چند و چون برنامه‎های شرکت آب و فاضلاب روستایی به لحاظ تأمین منابع آبی مطلع شدیم.

فارس: چه راهکارهای برای جلوگیری از کمبود آب در روستاها طی امسال اتخاذ شده است؟ هاشمی: تکمیل پروژه های نیمه‎تمام به ویژه مجتمع های آبرسانی به تعداد 19 مجتمع از مهمترین برنامه های در نظر گرفته شرکت آبفار استان برای کاهش کمبود آب در روستاهاست.

فارس: چه تعداد از روستاها و با چه جمعیتی در سال گذشته با تانکر آبرسانی می‎شدند؟ هاشمی: در بحرانی‎ترین روزهای سال 94 تعداد 74 روستا در استان با تانکر آبرسانی می‎شدند که پیش‎بینی می‎شود با اجرای مجتمع های آبرسانی این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی همدان خبر داد تکمیل 19 مجتمع آبرسانی در روستاهای همدان

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی همدان خبر داد تکمیل 19 مجتمع آبرسانی در روستاهای همدان