مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 فروردین 1395 ساعت 14:062016-03-27سياسي

نماینده بیرجند در مجلس: دولت باید هر 6 ماه در زمینه اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش ارائه کند


نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت:دولت باید هر 6 ماه در زمینه اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش ارائه کند.

- به گزارش " از بیرجند، حجت الاسلام سید محمدباقر عبادی ظهر امروز از گروه های جهادی دانشگاه پیام نور بیرجند در روستای گیوک سفلی بازدید کرد.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در این بازدید با اشاره به نام گذاری سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: دولت باید هر 6 ماه در زمینه اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش ارائه کند تا مردم و مجلس بدانند دولت از لحاظ اقتصاد مقاومتی به کجا رسیده است و چقدر راه باقی مانده دارد.

عبادی بیان کرد: مسئولان باید فرمایشات مقام معظم رهبری را که در مشهد مقدس بیان فرمودند عملیاتی و اجرایی کنند.

وی با اشاره به اینکه نقطه مقابل اردوهای جهادی، برخی اردوهای مخربی است که در برخی از مراکز دانشگاهی برای جوانان گذاشته می شود، افزود: اردوهای جهادی از لحاظ کیفیت، فرهنگ و آشنا شدن با مشکلات مردم قابل مقایسه با اردوهای مخرب نیست.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تمام مسئولان باید بسیج شوند که اردوهای جهادی را از لحاظ امکانات حمایت و دانشجویان را در این مسیر همراهی کنند و با آن ها همکاری داشته باش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده بیرجند در مجلس: دولت باید هر 6 ماه در زمینه اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش ارائه کند

نماینده بیرجند در مجلس: دولت باید هر 6 ماه در زمینه اقتصاد مقاومتی به مجلس گزارش ارائه کند