مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 اسفند 1394 ساعت 23:202016-03-09سياسي

سیدحسن خمینی: شعر باید بازگوکننده دردهای روزگار خود باشد


حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی با اشاره به این که شاعران باید از قالب های نو در بیان شعری خود استفاده کنند، گفت: شعر باید بازگوکننده دردهای روزگار خود باشد.

- به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در مراسم اختتامیه نهمین دوره جشنواره شعر یار و یادگار که امشب (19 اسفند) برگزار شد در سخنانی با موضوع شعر گفت: واقعیت این است که زبان شعر در فرهنگ چنان از تاثیرگذاری شگرفی برخوردار است که صدها جلسه از این دست شوق شنیدن را در روح و جان انسان فروکش نمی کند و آن را پایین نمی آورد.

او با بیان اینکه به نظر می رسد بزرگان فن شعر در روزگار خودمان باید یک گام بزرگ در این زمینه بردارند اظهار کرد: شعر باید مبین دردهای امروز باشد.

ما در دوران معاصر ساختارهای نوینی پیدا کرده ایم.

قالب های زیبایی که در کار استاد بهمنی می بینیم اگر تا قبل از آن جلوی ما می گذاشتند آن را به ابتذال متهم می کردیم اما این ساختار با غنای ادبی همه را اقناع کرد که می توان با این ساختار و به زبان روز صحبت کرد.

او گفت: فکر می کنم غزل های ایشان بی نظیر و به شدت امروزی است یا همچنین شاعران معاصر دیگری که در قالب های نوینی شعر می گوید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیدحسن خمینی: شعر باید بازگوکننده دردهای روزگار خود باشد

سیدحسن خمینی: شعر باید بازگوکننده دردهای روزگار خود باشد