مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 اسفند 1394 ساعت 11:052016-03-09سياسي

تغییرات جشنواره شعر «یار و یادگار»


هنری مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) گفت: جشنواره شعر یار و یادگار امسال به ایستگاه نهم رسید و پس از هشت دوره که در سطح ملی برگزار شد، - امسال با صلابت، تازگی و ویژگی های منحصر به فرد بیشتری در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین عباس کمساری اظهار کرد: پس از اعلام فراخوان جشنواره یار و یادگار، طی مدتی که مهلت آثار مشخص و محدود بود، استقبال خوبی از سوی شاعران سراسر کشور به عمل آمد و آثار مختلفی از اقصی نقاط کشور و بویژه شاعران جوان که رویش های ادبی ما محسوب می شوند به دستمان رسید.

او ادامه داد: از سال گذشته در جشنواره یار و یادگار به دلیل ایجاد تفاوت ها و رویکرد کارشناسی و تخصصی استقبال متفاوتی را شاهد بودیم.

به این معنی که جشنواره هشتم نسبت به هفت دوره پیشینش از رشد کمی و کیفی قابل ملاحظه ای برخوردار بود.

جشنواره یار و یادگار پس از هفت دوره برگزاری با ایجاد تغییراتی از جمله با ایجاد شورای سیاستگذاری متشکل از برخی چهره های مطرح و شناخته شده و صاحب نام ادبیات انقلاب و همچنین با استفاده از برخی دیگر از بزرگان ادبیات سرزمینمان در حوزه های داوری و همچنین با اختصاصی کردن جشنواره، تفاوت هایی بارز با دوره های پیشین داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییرات جشنواره شعر «یار و یادگار»

تغییرات جشنواره شعر «یار و یادگار»