مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 اسفند 1394 ساعت 02:452016-03-04فرهنگي

دردِدل های یک نویسنده رویاپرداز


چرا آینده ما به بقای کتابخانه ها، کتاب خوانی و رویاپردازی وابسته است؟ این سوالی است که «نیل گیمن»، از سرشناس ترین نویسنده های ادبیات کودک و نوجوان در سخنرانی خود به آن پاسخ داده است.

- چرا آینده ما به بقای کتابخانه ها، کتاب خوانی و رویاپردازی وابسته است؟ این سوالی است که نیل گیمن ، از سرشناس ترین نویسنده های ادبیات کودک و نوجوان در سخنرانی خود به آن پاسخ داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نویسندگی یعنی رویا داشتن، یعنی دغدغه داشتن و تصور آینده ای ایده آل.

این نقش زمانی رنگ و لعاب بیشتری به خود می گیرد که روبه روی یک نویسنده ادبیات کودک نشسته باشی.

نیل گیمن از آن نام هایی است که در ادبیات ژانر علمی - تخیلی در جهان جایگاه ویژه ای دارد.

او سه سال پیش در بحبوحه تعطیل شدن کتابخانه های انگلیس به بهانه صرفه جویی در بودجه دولتی، یک سخنرانی پرشور و نسبتا طولانی در این باره ایراد کرد و در آن به موضاعاتی جهانی پرداخت که شامل مرور زمان نمی شوند و برای هر نسل بشر ارزشمند هستند.

نویسنده کتاب گورستان ، و خوشبختانه شیر و گَرد ستاره بخش ابتدایی سخنانش را این گونه شروع کرد: مهم است که مردم به شما بگویند کدام طرفی هستند و آیا متعصب هستند یا نه.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دردِدل های یک نویسنده رویاپرداز

دردِدل های یک نویسنده رویاپرداز