مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 اسفند 1394 ساعت 23:252016-02-28ورزشي

روحانی کنگ فو کار وارد خبرگان شد (+عکس)


آیت الله سید رحیم توکل که دارای سابقه فعالیت در رشته ورزشی کونگ فو است، با رأی مردم مازندران توانست راهی مجلس خبرگان رهبری شود.

به گزارش فارس ، پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان مازندران با هفت کاندیدا برگزار شد که با پایان یافتن شمارش آرای منتخبان نهایی این حوزه از سوی ستاد انتخابات مازندران معرفی شدند.

آیت الله سید رحیم توکل، استاد اخلاق و خارج فقیه با کسب 488 هزار و 817 رأی منتخب مردم مازندران برای مجلس پنجم خبرگان رهبری شد.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم آیت الله توکل از علاقه‎مندان به ورزش های رزمی، به ویژه کونگ فو است که سابقه‎ای زیادی از قبل انقلاب در رشته های رزمی دارد.

به گزارش فارس، آیت الله توکل، پس از آیت الله آملی‎لاریجانی، آیت الله طبرسی و آیت‎الله معلمی، به ‎عنوان چهارمین منتخب مردم مازندران، به نمایندگی مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری درآمد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روحانی کنگ فو کار وارد خبرگان شد (+عکس)

روحانی کنگ فو کار وارد خبرگان شد (+عکس)