مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 اسفند 1394 ساعت 05:162016-02-22سياسي

سرمقاله رسالت/محمود فرشیدی پسا انتخابات


متاسفانه از زبان برخی مسئولین عالی رتبه سخنانی شنیده می شود که ساختارشکنانه است و نسبت به عملکرد قانونی شورای نگهبان، ایراداتی وارد می آورند.

- " محمود فرشیدی در سرمقاله شماره امروز روزنامه رسالت نوشت: واژه "پسا"، سابقه چندانی در ادبیات سیاسی ما ندارد.

ورودش بیانگر پیدایش این تفکر است که باید پیامدهای اقدامات را پیش بینی کرد و آینده نگری و آینده پژوهی داشت و از آنجا که این روزها مهم ترین مسئله سیاسی کشور برگزاری انتخابات می باشد، جا دارد که تحلیلگران با توجه به مولفه های موثر در انتخابات، مسئله "پسا برجام" را در دستور کار تحلیل های خویش قرار دهند.

اما رویکرد این مقاله، پیش بینی اهداف دشمن پس از برگزاری انتخابات می باشد.

اهدافی که لازمه دستیابی به آن، طراحی برنامه هایی است که از هم اکنون دشمن، آنها را تدارک دیده است و در این آینده نگری، عملکرد استکبار در ماجرای فتنه 88 تجربه ای گرانبهاست و از آن تجربه آموخته ایم که دشمن می خواهد از فرصت انتخابات به هدف شوم خود یعنی براندازی نظام اسلامی نزدیک شود و گامی در این راه بردارد.

برخی راهکارهای دشمن در طی این مسیر عبارتند از: 1- اعتراض به عملکرد دستگاه های مسئول و برگزارکننده انتخابات 2- دمیدن در تنور رقابت تا سر حد شکستن وحدت و دو قطبی ساختن جامعه و رو در رو قرار دادن رقبا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمقاله رسالت/محمود فرشیدی پسا انتخابات

سرمقاله رسالت/محمود فرشیدی پسا انتخابات