مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 بهمن 1394 ساعت 02:152016-02-18فرهنگي

سریال انتخاباتی را به محلی من درآوردی بردیم


کارگردان سریال مناسبتی «غیرعلنی» که این روزها از شبکه دو پخش می شود، درباره ی تدابیری که برای پرهیز از حساسیت برانگیز شدن این سریال اندیشیده شده است ، - کارگردان سریال مناسبتی غیرعلنی که این روزها از شبکه دو پخش می شود، درباره ی تدابیری که برای پرهیز از حساسیت برانگیز شدن این سریال اندیشیده شده است ، گفت: این مجموعه در شهرستانی لامکان ساخته شده است؛ شهرستانی که نمی دانیم کجاست.

نه از پوشش آن و نه از لهجه ی شخصیت ها نمی توان مکان را به جای مشخصی نسبت داد و در واقع داستان سریال را به جایی برده ایم که کسی نگوید کجاست.

مهرداد خوشبخت در گفت وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا یادآور شد: لوکیشن سریال غیرعلنی نمی توانست در تهران هم باشد؛ چون لازم بود قصه در جای کوچک تری اتفاق بیفتد اما خارج از تهران هم نگفته ایم کدام شهرستان، بلکه یک شهرستان من درآوردی است.

وی با اشاره به وضعیت مناسب تولید این مجموعه بیان کرد: کار یکدست شده و در حد همان قصه ای است که نوشته شده است.

سعی کردیم داستان را به گونه ای تعریف کنیم که بخش های اضافه ای نداشته باشد.

خوشبخت یادآور شد: پیش از این قصه غیرعلنی بیش از یازده قسمت بود اما ما آن را کم کردیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سریال انتخاباتی را به محلی من درآوردی بردیم

سریال انتخاباتی را به محلی من درآوردی بردیم