مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 بهمن 1394 ساعت 14:462016-02-05سياسي

امام جمعه شهر مهربان: 22 بهمن رمز شکوه و عزت ملت ایران است


امام جمعه شهر مهربان با اشاره به این که 22 بهمن رمز شکوه و عزت ملت ایران است که موجب سرافرازی ملت ایران در جهان شده است از عموم مردم ولایتمدار و انقلابی شهرها و روستاهای منطقه مهربان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

- به گزارش " از مهربان، حجت الاسلام و المسلمین حسن مرسلی در خطبه های این هفته نماز جمعه مهربان، ضمن سفارش خویش و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی؛ با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت: روز ورود امام خمینی(ره) در دوازدهم بهمن ماه، روز حقیقی پیوند مردمی بود و حال با گذشت 37 سال از این پیوند و اتحاد، مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی بار دیگر با حضور در صحنه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی میثاقی دوباره با حضرت امام خمینی(ره) بسته و با مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای تجدید بیعت و عهد و پیمان دوباره بستند.

وی افزود: امروز هم پیوند عمیق مردم با مقام عظمای ولایت همان پیوند است چرا که امت اسلامی ثابت کرده اند که در عرصه های مختلف انقلاب با اشاره مقام معظم رهبری مانند زمان رهبری امام خمینی(ره) به صحنه می آیند.

خطیب جمعه شهر مهربان تاکید کرد: یکی از مهم ترین و بزرگ ترین مسئولیت ها در برهه حساس کنونی گام برداشتن در مسیر بصیرت افزایی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه شهر مهربان: 22 بهمن رمز شکوه و عزت ملت ایران است

امام جمعه شهر مهربان: 22 بهمن رمز شکوه و عزت ملت ایران است