مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 بهمن 1394 ساعت 15:362016-02-03سياسي

در سومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر ده ها طرح عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی در خلخال به بهره برداری رسید


در سومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر ده ها طرح عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی در خلخال به بهره برداری رسید.

- " از اردبیل، بعد از ظهر امروز با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان خلخال و جمعی از روسای ادارات در سومین روز از ایام دهه فجر که با نام انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت نام گرفت، بیش از 10 طرح عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی در روستاهای بخش مرکزی خلخال به بهره برداری رسید.

در روستای خوجین خلخال کانال هدایت آب، آسفالت داخل روستا و پل میان گذر دو طرف روستا در جاده سنتو از سری طرح های بخشداری مرکزی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به بهر ه برداری رسید.

در روستای گورانسراب خلخال ساختمان دهیاری این روستا با اعتبار 43 میلیون تومان از محل اعتبارات فرمانداری، بخشداری خلخال و خودیاری روستا به بهره برداری رسید.

مسئولان شهرستان در ادامه دومین گلخانه سیفی جات و سبزی را که از محل تسهیلات اقتصاد مقاومتی سپاه ناحیه خلخال بود، افتتاح کردند.

در ادامه برنامه های سومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر، مسئولان شهرستان با حضور در روستای پروچ بخش مرکزی خلخال اسناد 103 خانه روستایی که به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره ثبت اسناد شهرستان خلخال آماده شده بود، به روستاییان اهدا کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در سومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر ده ها طرح عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی در خلخال به بهره برداری رسید

در سومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر ده ها طرح عمرانی، کشاورزی و اقتصاد مقاومتی در خلخال به بهره برداری رسید