مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 بهمن 1394 ساعت 14:512016-01-30اقتصادي

در گفت وگو با فارس مطرح شد پرورش آبزیان راه خروج از اقتصاد تک محصولی کشاورزی


امروزه اقتصاد تک محصولی در کشاورزی مشکلاتی را برای کشاورزان به وجود آورده که از آن جمله می توان به مهاجرت روستاییان به شهرها و از دست رفتن فرصت های بیشتر در کشاورزی اشاره کرد.

- به گزارش " از اراک، در بعضی از کشورهای دنیا، روستانشینی به شهرنشینی ارجحیت دارد و اعیان نشینان بیشتر در روستاها زندگی می کنند تا در شهرها، در این کشورها کشاورزها جزء طبقه اعیان و اشراف به شمار می روند، اما در کشور ما هر کس در روستا زندگی می کند به او می گویند تو فقیرنشینی و به آن کسی که در شهر زندگی می کند، می گویند اعیان نشین.

در کشورهایی که در کشاورزی موفق عمل می کنند، یک کشاورز در زمین کشاورزی خود یک دامداری، یک مرغداری، یک گلخانه و یک پرورش ماهی نیز دارد، اما در کشور ما یکی از مشکلات بزرگ کشاورزی آن است که آیین نامه های دست و پاگیر فقط به آنها اجازه انجام یک یا نهایتاً دو فعالیت را در زمین کشاورزی می دهند.

یک کشاورز که فقط در یک فصل عایدی دارد مدیریت اقتصادی نداشته و سریع عوایدش را خرج می کند، در نتیجه 6 ماه از سال هیچ پول و درآمدی نخواهد داشت، اما وقتی تنوع تولید در زمین کشاورزی خود داشته باشد، در یک زمین پنج هکتاری، چهار هکتار را به کشت اختصاص می دهد، 5 هزار مترمربع را به گلخانه و 500 یا هزار مترمربع دیگر را به دامداری و پرورش ماهی و امثال این ها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در گفت وگو با فارس مطرح شد پرورش آبزیان راه خروج از اقتصاد تک محصولی کشاورزی

در گفت وگو با فارس مطرح شد پرورش آبزیان راه خروج از اقتصاد تک محصولی کشاورزی