مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 بهمن 1394 ساعت 00:112016-01-25بين الملل

کامران کرمی رفتارشناسی عصبی و تهاجمی عربستان سعودی


در صورتی که عربستان نتواند بحران های کنونی را به سمت برتری های میدانی به نفع خود سوق دهد، شاهد افول نقش در حال تعریف این کشور در نظام منطقه ای خاورمیانه خواهیم بود.

- هشت دهه و اندی سال از تشکیل پادشاهی عربستان سعودی گذشته است و در طول این سال ها، رفتار سیاست خارجی این کشور در ادبیات سیاسی به پیروی از سیاست محافظه کاری و حفظ وضع موجود معروف است.

اما تغییر رفتار این کشور در چند سال گذشته و به خصوص از زمان روی کارآمدن ملک سلمان و تیم جدید سیاسی و امنیتی او در یک سال اخیر، از تغییر در نگرش زمامداران این کشور نسبت به محیط در حال دگرگونی حکایت دارد که سابقه ای در سیاست های محتاطانه، کند و پرحوصله این کشور ندارد و از اینرو موجبات طرح پرسش هایی شده است، مبنی بر اینکه چه علل و عواملی در این تغییر رفتار نقش ایفا می کند؟ عربستان از این رفتار جدید به دنبال چیست؟ و این تغییر رفتار چه پیامدهایی بر امنیت منطقه ای خواهد گذاشت؟ در پاسخ به این پرسش ها و در تبیین چرایی آن ابتدائاً باید به یک الگو توجه کرد و سپس سه سطح از متغیرها (منطقه ای، داخلی و بین المللی) را که دارای تقدم اهمیت هستند، مورد توجه قرارداد.

الگوی تصمیم سازی هرگونه کنش در حوزه سیاست خارجی متاثر از دو متغیر محیط و ادراک است که در پیوند با یکدیگر منجر به تصمیم سازی از سوی کار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کامران کرمی رفتارشناسی عصبی و تهاجمی عربستان سعودی

کامران کرمی رفتارشناسی عصبی و تهاجمی عربستان سعودی