مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 دی 1394 ساعت 08:502016-01-20پزشكي

وزیر بهداشت: نوبت «برجام 2» است


تحریم ها ظلم بزرگی به ملت بود، اما فقط به اقتصاد ملی ما صدمه نزد.

نباید از لطمه های بزرگ اجتماعی تحریم ها غافل شد.

سلامت ملت ما هم آماج ظلم بود.

- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برجام اجرایی شد،دستاوردی که همه ملت به آن افتحار می کنند اما حفظ این پیروزی از کسب آن مهمتر است.

برجام شرط لازم برای پیشرفت سریعتر کشور است اما شرط کافی؛ با هم بودن و برای هم بودن است که برجام دو را رقم می زند.

به گزارش ایرنا، سید حسن هاشمی، در یادداشتی که در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد،نوشت: تحریم ها ظلم بزرگی به ملت بود، اما فقط به اقتصاد ملی ما صدمه نزد.

نباید از لطمه های بزرگ اجتماعی تحریم ها غافل شد.

سلامت ملت ما هم آماج ظلم بود.

دسترسی دانشمندان پر استعداد ما نیز به منابع علمی محدود بود، دارو و تجهیزات پزشکی و .

هم تحریم بود.

هاشمی تاکید کرد: تحریم مانعی بزرگ در مسیر توسعه و بهانه ای برای فشار و توطئه علیه کشور بود.

وزیر بهداشت افزود: رییس جمهوری با درک درست این مطلب؛ تحت هدایتهای رهبر انقلاب و با بکارگیری تیم توانمند مذاکراتی شامل دکتر ظریف، دکتر صالحی و همکاران ارجمندشان، موفق شدند با کار فشرده دو و نیم ساله، و در برابر قدرتهای جهانی، هم حقوق هسته ای را حفظ کنند و هم زنگار نا میمون تحریم از چرخ دنده های قطار پیشرفت کشور بزدایند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر بهداشت: نوبت «برجام 2» است

وزیر بهداشت: نوبت «برجام 2» است