مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 دی 1394 ساعت 13:512016-01-13اقتصادي

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان زنجان: 30 درصد کتابخانه های زنجان روستایی است


مدیرکل کتابخانه های عمومی استان زنجان گفت: 30 درصد کتابخانه های زنجان روستایی است.

- امیرعلی نیک بخش امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: کتابخانه های عمومی سطح استان زنجان برای ترویج و توسعه فرهنگ کتاب خوانی در بین عموم مردم تلاش می کند.

وی با اشاره به اینکه کتابداران کتابخانه های عمومی استان زنجان موضوع تکریم ارباب رجوع را در اولویت برنامه های خود قرار داده اند، تصریح کرد: جذب اعضا و افزایش تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان زنجان یکی از برنامه های اصلی نهاد محسوب می شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان زنجان با اشاره به فعالیت 86 باب کتابخانه عمومی در سطح استان زنجان با زیربنای 31 هزار متر مربع اضافه کرد: 30 درصد از کتابخانه های استان روستایی است.

این مسئول خاطر نشان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری چهار کتابخانه احداث خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بنا به رایزنی شده فضاهای خالی که بدون استفاده هستند با تغییر کاربری و فضاسازی مناسب اینها تبدیل به کتابخانه شوند، گفت: روستاهایی که جمعیت مورد نظر را داشته باشند، کتابخانه برای آنها ایجاد خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان زنجان با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بحث کتاب خوانی الگوی خوبی برای ملت ایران هستند، بر لزوم ارتقای فرهنگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان زنجان: 30 درصد کتابخانه های زنجان روستایی است

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان زنجان: 30 درصد کتابخانه های زنجان روستایی است