مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 دی 1394 ساعت 10:112016-01-11اقتصادي

فارس گزارش می دهد قطع بیمه فرش بافان مازندرانی پای دار / برندسازی در حد حرف ماند


بیمه فرش بافان مازندران هم همانند قطع شدن بیمه بسیاری از افرادی که در قالب مشاغل آزاد از مزایای تامین اجتماعی در این حوزه برخوردار بودند، قطع شد؛ - به گزارش " از شهرستان ساری، مشکلات بیمه ای پس از عدم پرداخت مطالبات بیمارستان ها که بارها از سوی وزیر بهداشت و درمان مطرح شده بود و در اوایل سال گریبان خبرنگاران کشور را گرفته بود این بار در زمین فرش بافان کشور در حال گذر است، به اذعان بسیاری از فعالان این رشته قرار است چتر حمایتی خویش را از سر فعالان این رشته در بارش مشکلات اقتصادی بردارد.

صبح امروز برای تهیه گزارش درباره آخرین وضعیت اقدامات انجام شده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با مسئول امور فرش بافان این سازمان قرار ملاقاتی تنظیم کرده بود، در طول مسیر و در زمان گذر از پله ها سئوالات درباره اقدامات انجام شده در حوزه فرش را مرور می کردم.

با گذار از راهرو ورودی و پرسان پرسان دفتر مسئول امور فرش بافان اتاق بازرگانیٍ مازندران را پیدا کردم و در حال احوالپرسی با مسئول مربوطه بودم که دو نفر از فعالان فرش بافی نیز در دفترش مشغول صحبت درباره بی مهری بیمه تامین اجتماعی بودند.

سوژه ای که مسیر پرسش ها را تغییر داد ابتدا فقط گوش کردم، خانمی که آن طرف نشسته بود بدون اینکه متوجه بشود خبرنگارم درباره مشکلات و موانعی که تام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس گزارش می دهد قطع بیمه فرش بافان مازندرانی پای دار / برندسازی در حد حرف ماند

فارس گزارش می دهد قطع بیمه فرش بافان مازندرانی پای دار / برندسازی در حد حرف ماند