مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 دی 1394 ساعت 16:552016-01-04سياسي

رسول شاعران معاصر


نیما یک باره، در خواب، لزوم نوگرایی در شعر را کشف نکرد.

وی چون دریافتی مترقی از تاریخ، ملت و خاک خود داشت خلاف جریان همه شاعران هم عصر خویش حرکت کرد و هنگامی که مخالفت با او اوج گرفت نقش تعیین کننده او در شعر نیز مشخص تر شد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان نیما با تشخیص هویت زمانه اش به دنبال شعری نرفت که حتی خواجگان حرمسرا نیز از آن دست می سرودند.

دریچه ای را که نیما به سوی شعر گشود متکی به تجربیاتی بود که قبل از او، هر چند خام، در زمینه اجتماعی کردن شعر و نجات آن از شعاع محفل و مجلس و حرمسرا انجام گرفته بود.

پس وی شعری ارایه کرد که هیچ شباهتی به شعر دوله ها، سلطنه ها و دیگران نداشت.

نیما در صف مقدم تجددطلبی ادبی و نوگرایی در شعر را آغاز کرد.

چهره نیما در آینه تاریخ علی اسفندیاری (نیما یوشیج) فرزند مردی به نام ابراهیم در بیست و یکم آبان 1274 در یوش از دهات نور مازندران به دنیا آمد.

پدرش با کشاورزی و گله داری گذران زندگی می کرد و خود او از همان آغاز کودکی تا سن 12 سالگی با چراگاه ها و کوهستان ها و طبیعت زنده آشنایی نزدیک داشت و میان چادرنشینان و قبایل کوهستانی آن جا به سر برد.

آثار این آشنایی را در منظومه "افسانه" و بیشتر اشعار او می توان به روشنی دید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسول شاعران معاصر

رسول شاعران معاصر