مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 آذر 1394 ساعت 14:562015-12-19سياسي

امام جمعه زیرکوه: فضای مجازی یکی از راه‎های نفوذ دشمن است


فضای مجازی یکی از راه‎های نفوذ دشمن است و همه باید هم‎صدا در مورد فضای مجازی روشنگری کنیم.

- " از زیرکوه، حجت‎الاسلام غلامرضا مرتضایی‎نیا ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی زیرکوه اظهار داشت: دشمن شبانه‎روزی تلاش می‎کند و حتی به پیرمرد روستایی، داخل روستاها و خانواده‎های شهدا هم نفوذ کرده است.

وی تصریح کرد: کم‎رنگ کردن ازدواج، کمرنگ کردن فرزند‎آوری و کمرنگ کردن اعتقادات از اهداف اصلی دشمن است و در این زمینه‎ها باید هوشیار باشیم.

امام جمعه زیرکوه تاکید کرد: فضای مجازی یکی از راه‎های نفوذ دشمن است و همه باید هم‎صدا در مورد فضای مجازی روشنگری کنیم.

مرتضایی‎نیا ادامه داد: یکی از مسائلی که در شبکه‎های اجتماعی رخ می‎دهد نشانه گرفتن اعتقادات است بنابراین باید تدابیری برای تشویق و ترغیب افراد فعال و تاثیر‎گذار در فضای مجازی اندیشیده شود.

حجم انبوهی از پرونده‎های پلیس فتا را انتشار تصاویر خصوصی تشکیل می‎دهد فرمانده انتظامی شهرستان زیرکوه نیز فضای مجازی را هم فرصت و هم تهدید دانست و گفت: باید تلاش کنیم تا از فرصت‎های فضای مجازی نهایت استفاده را ببریم و از این فرصت در راستای بالا بردن آگاهی‎ها استفاده کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه زیرکوه: فضای مجازی یکی از راه‎های نفوذ دشمن است

امام جمعه زیرکوه: فضای مجازی یکی از راه‎های نفوذ دشمن است