مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 آذر 1394 ساعت 11:562015-12-15اقتصادي

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس: مشکلات پیمانکار مانع از احداث کارخانه سیمان شده است


نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم رغبت و مشکلات پیمانکار احداث کارخانه سیمان خلخال مانع از آن شده است تا این واحد صنعتی و تولیدی بتواند به سرانجام برسد.

- به گزارش " از اردبیل، جلیل جعفری بنه خلخال صبح امروز در جریان بازدید از روند عملیاتی شدن کارخانه سیمان خلخال با تغییر مدل و الگوی تولیدی در خلخال اظهار کرد: در اقدامی احداث کارخانه سیمان خلخال را به جای یک شرکت متخصصی که اهلیت و توان مالی لازم را داشته باشد به غیر از این واگذار کردند و آنها هم با جذب تسهیلات چند میلیارد تومانی به جای توسعه کارخانه مقدار بسیار اندکی از آن منابع را برای برخی کارهای ساختمانی آن کارخانه هزینه کرد.

وی افزود: مازاد بر مشکلات پیمانکار، به دنبال تحریم گسترده و بی سابقه کشور و مشکلات صادرات و افزایش نرخ ارز از یک هزار تومان به بیش از 3 هزار تومان هزینه تکمیل کارخانه را به بیش از 3 برابر افزایش داد که به لحاظ مشکلات بانکی پیمانکار و احداث کارخانه سیمان در کشورهای عراق و آذربایجان به عنوان مهمترین بازار خرید سیمان ایران و افزایش تولید بیش از مصرف داخلی و نیز رکود ساخت و سازهای ساختمانی به تبع تحریم این امر را با مشکلات فراوانی مواجه کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس: مشکلات پیمانکار مانع از احداث کارخانه سیمان شده است

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس: مشکلات پیمانکار مانع از احداث کارخانه سیمان شده است