مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 آذر 1394 ساعت 17:012015-12-06سياسي

امیری اسفندقه از شعر نیمایی می گوید


مرتضی امیری اسفندقه در کارگاه تخصصی شعر معاصر با عنوان خلوت نیمایی از شعر نیمایی می گوید.

- "، نخستین کارگاه تخصصی شعر معاصر شهرستان ادب با عنوان خلوت نیمایی از دوشنبه همین هفته آغاز می‎شود.

قرار بر این بود که این کارگاه از ماه مهر آغاز شود، اما با نیاز محل موسسه به تعمیرات، این کارگاه با تأخیری دو ماهه کار خود را آغاز می‎کند.

با اعلام فراخوان شهرستان ادب برای این کلاس آموزشی هنری در روزهای پایانی ماه شهریور، علی رغم فرصت محدود ثبت‎نام، تعداد کثیری از دوست‎داران شعر برای ثبت‎نام در این برنامه اقدام کردند که از آن میان، با توجه به پرسش‎های مطروحه در فرم ثبت‎نام، حدود چهل نفر برای شرکت در این کلاس پذیرفته شدند.

نخستین جلسه این کارگاه فردا عصر در محل موسسه شهرستان ادب و با حضور مرتضی امیری اسفندقه برگزار خواهد شد.

پیش از این گفته شده بود، خلوت نیمایی عنوان کارگاه آموزشی بررسی شگردهای سرایش و خوانش شعر نیمایی و پژوهش درباره مکتب هنری شاعر بزرگ و دوران‎ساز سرزمینمان زنده‎یاد علی اسفندیاری معروف به نیما یوشیج است.

نیما یوشیج شاعر بزرگ معاصر، بنیانگذار و پدر شعر نوی فارسی است؛ شعری که طرزی نو و تماشایی تازه در نگاه و نگارش شعر فارسی را پایه گذاشت و پس از خود نیما هم با چهره‎های درخشانی چون مهدی اخوان ثال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امیری اسفندقه از شعر نیمایی می گوید

امیری اسفندقه از شعر نیمایی می گوید