مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 آذر 1394 ساعت 15:252015-11-28سياسي

اظهار نگرانی امام جمعه گرگان از ساخت و سازهای بی رویه در مناطق گردشگری


نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان با اظهار نگرانی و انتقاد از ساخت و سازهای بی رویه درمرکز استان گفت: منطقه زیارت از جاذبه های گردشگری است و با توجه به شرایط کنونی و احداث بناهای مختلف بروز سیل احتمالی در این روستا آسیب و خسارات فراوانی بر جای خواهد گذاشت.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت الله سید کاظم نورمفیدی روز شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان گرگان اظهارکرد: امروز در مناطق گردشگری هزارپیچ و زیارت گرگان شاهد ساخت و سازهای بی رویه هستیم که نیازمند ساماندهی است.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: برای کاهش خسارت های حوادث طبیعی، اگر در منطقه ساخت و ساز هم انجام می شود، باید با برنامه ریزی باشد.

امام جمعه گرگان ادامه داد: بارها این مساله را به مسئولان مربوطه نیز یادآوری کرده ام که اگر کسی می خواهد در مناطق گردشگری زمین خریداری کند، باید بررسی شود که این زمین مشکلی نداشته باشد.

آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه نباید در مسیر جاده ناهارخوران (منطقه گردشگری) ساخت و ساز مسکونی داشته باشیم، افزود: نباید این جنگل که در سطح کشور شناخته شده است را به راحتی نابود کرده و از دست بدهیم و من با ساخت و ساز در این مسیر مخالف هستم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اظهار نگرانی امام جمعه گرگان از ساخت و سازهای بی رویه در مناطق گردشگری

اظهار نگرانی امام جمعه گرگان از ساخت و سازهای بی رویه در مناطق گردشگری