مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 آبان 1394 ساعت 19:452015-11-19اجتماعي

کتاب فارسی دبیرستان تفییر می کند


رییس گروه تایف کتب درسی فارسی از تالیف کتاب فارسی دهم و آغاز تغییر کتب درسی دوره دبیرستان از امسال خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، فریدون اکبری شلدره عصر پنج شنبه در اختتامیه همایش ملی بررسی موضوعی کتاب درسی زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه از منظر تعلیم و تربیت باید نازها و نیازهای کودکان را بشناسیم، گفت: برای همصدایی با نیازها و نازهای کودکان محتوای کتاب های درسی نیز باید خود را تازه کنند.

وی گفت: عمر سازنده یک محتوای درسی بین پنج تا هفت سال است این در حالی است که برخی کتاب های زبان و ادبیات فارسی کشور امسال بیست و دومین سالی است که تدریس می شود ولی تغییر کتب درسی یک ضرور است و به همین دلیل برنامه درسی ملی تدوین و تصویب شد.

رییس گروه تالیف کتب درسی فارسی با اشاره به اینکه تغییر در کتب درسی دوره ابتدایی و راهنمایی همزمان از سال 90 آغاز شد، افزود: قرار بر این شد که هر سال کتاب های دو پایه تحصیلی تغییر یابد و در نتیجه تمام کتاب ها باید در عرض شش سال عوض شوند که از امسال تغییر کتاب های دبیرستان نیز شروع می شود.

اکبری شلدره اعلام کرد: امسال تغییر کتب پایه ششم ابتدایی و پایه دهم دوره متوسطه دوم در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار داشت: قانون اساسی تالیف کتب درسی و برنامه درسی ملی اساس ما در تالیف کتب جدید است که به ما نشان می دهد که چه ط


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کتاب فارسی دبیرستان تفییر می کند

کتاب فارسی دبیرستان تفییر می کند