مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 آبان 1394 ساعت 11:302015-11-19اقتصادي

500 روستای لرستان تا پایان سال گازرسانی می‎شوند


هم اکنون در 265 روستا کار طراحی گازرسانی در حال اجراست که پیش‎بینی می‎شود تا پایان امسال 500 روستای استان گازرسانی شوند.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، حشمت‎الله شمس خرم‎آبادی در جمع خبرنگاران بیان کرد: هم اکنون 1530 روستای بالای 20 خانوار در استان وجود دارد که 1200 روستا از این تعداد از طریق تسهیلات بند ق قابلیت گازرسانی از طریق خط لوله دارند.

سوخت مابقی این روستاها از طریق روش‎های جایگزین تأمین می‎شود.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر 670 روستای گازدار در استان وجود دارد که از این تعداد 350 روستا طی 2 سال اخیر گازرسانی شدند.

امسال هم تعهد کردیم با همکاری استانداری لرستان 200 روستای دیگر را گازرسانی کنیم.

وی ادامه داد: نرخ بهره‎مندی خانوار روستایی از گاز را از 38 درصد به 68 درصد ظرف دو سال رسانده‎ایم.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان تصریح کرد: در یکی از روستاهای کوهنانی کوهدشت، با وجود اینکه یک سال از عملیات گازرسانی این روستا می‎گذرد، به علت فقر مالی روستاییان، تنها 50 درصد مردم روستا از گاز استفاده می‎کنند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

500 روستای لرستان تا پایان سال گازرسانی می‎شوند

500 روستای لرستان تا پایان سال گازرسانی می‎شوند