مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 آبان 1394 ساعت 13:262015-11-06اقتصادي

2 هزار کیلومتر از راه های روستایی کشور آسفالت شده است


تاکنون دو هزار کیلومتر از راه های روستایی کشور آسفالت شد و تا پایان سال جاری، دو هزار پروژه آسفالت به بهره برداری خواهد رسید.

- به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید حسین میرشفیعی صبح امروز در حاشیه بازدید از پروژه های آسفالت این شهرستان در جمع خبرنگاران با اشاره به توزیع رایگان قیر برای آسفالت شهرهای زیر 20 هزار خانوار اظهار داشت: تاکنون دو هزار کیلومتر از راه های روستایی کشور آسفالت شده که تا پایان سال مالی تیرماه 95، دو هزار پروژه آسفالت به بهره برداری خواهد رسید.

وی به یک هزار و هفتصد راه ارتباطی ایجاد شده پس از انقلاب اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: سال گذشته یک هزار میلیارد تومان اعتبارات راه های روستایی کشور بود و در سال جاری یک هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

معاون وزیر راه کشور با اعلام آمادگی از آسفالت رایگان راه روستایی در صورت فراهم کردن زیرسازی مسیر توسط دهیاران افزود: 600 هزار تن قیر برای راه های روستایی در کشور تهیه شده است.

شفیعی به خسارت سیل اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: سه هزار و 500 پل در روستاهای کشور وجود دارد که متأسفانه یک هزار و 200 پل بزرگ به طول بالای 20 متر هستند که در حال تخریب هستند و در جریان سیل اخیر در گیلان سه پل بزرگ تخریب شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 هزار کیلومتر از راه های روستایی کشور آسفالت شده است

2 هزار کیلومتر از راه های روستایی کشور آسفالت شده است