مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 آبان 1394 ساعت 16:052015-11-04دانش

ادبیات کردی صاحب جایزه ملی ادبی می شود


همایش ملی جایزه ادبی کتاب کُرد اسفند سالجاری دربانه برگزارمی شود.

احمدی مدیر کل کتابخانه¬های عمومی استان کردستان گفت: این همایش برای اولین بار و به نام دکتر ابراهیم یونسی مترجم بزرگ کُرد زبان برگزار خواهد شد .

ورزنده، رییس مرکز تحقیقات کردستان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم گفت: این جایزه ادبی شامل بخش های داستان بلند و کوتاه، شعر، ترجمه، نقد و گفت و گو می شود و علاقه مندان شرکت در این جایزه ادبی می توانند تا پایان آذرماه سالجاری آثار خود را به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

رستم پور، شهردار بانه هم در این نشست خبری گفت: شهرداری بانه، تنها حامی مالی این جایزه ادبی است و هیچ گونه دخالتی در مباحث تخصصی ندارد و همه امور فرهنگی آن توسط نویسندگان و صاحب نظران این حوزه انجام می¬شود.

مرحوم ابراهیم یونسی، متولد خرداد ماه 1305 در شهرستان بانه است و بیش از 80 اثر در حوزه تالیف و ترجمه دارد.

از مهرماه سالجاری هم دانشگاه کردستان برای اولین بار اقدام به پذیرش رسمی دانشجویان رشته زبان وادبیات کردی کرد واکنون 40 دانشجو در این رشته تحصیل می کنند .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادبیات کردی صاحب جایزه ملی ادبی می شود

ادبیات کردی صاحب جایزه ملی ادبی می شود