مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آبان 1394 ساعت 18:112015-10-31سياسي

کنار گذاشتن شعار«مرگ بر آمریکا» و نامیدن ایران به محور شرارت!


آخرین باری که شعار مرگ بر آمریکا در ادبیات برخی از مسئولان اجرایی کشورمان و به تبع آن برخی از خواص و عوام جامعه کنار گذاشته شد واقعه 11 سپتامر 2011 رخ داد و در حالی که مردم ایران با قربانیان آن حادثه ابراز همدردی کردند، - واکنش رییس جمهور وقت آمریکا، جورج بوش، به این محبت ایرانی ها محور شرارت خواندن ملت ایران و جمهوری اسلامی بود! گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، یادداشت دانشجویی*؛" یوم الله 13 آبان امسال هم از راه رسید؛ اما 13 آبان امسال تفاوت قابل توجهی نسبت به سالهای گذشته دارد و آن هم عبارت است از تلاش عده ای در داخل کشور در جهت عادی سازی رابطه با آمریکا؛ انگار بدشان نمی آید که شعار مرگ بر آمریکا از زبان ملت زخم خورده ایران اسلامی حذف شود.

به این عده که از قضاء بخش کوچکی از جامعه را تشکیل می دهند توصیه می شود نیم نگاهی به تاریخ بیندازند تا به عینه ببینند جنایت آمریکای جنایت کار در حق مردم دنیا و علل خصوص ایرانیان را.

جنایاتی که از کودتای آمریکایی 28 مرداد 1332 آغاز شد و با ثبت خاطراتی تلخی همچون حمایت از عراق در جنگ تحمیلی، سرنگونی هواپیمای ایرباس ایران، خرابکاری های هسته ای، حمایت از گروه های تروریستی گرفته تا تحریم ها فلج کننده ظالمانه علیه ملت ایران و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کنار گذاشتن شعار«مرگ بر آمریکا» و نامیدن ایران به محور شرارت!

کنار گذاشتن شعار«مرگ بر آمریکا» و نامیدن ایران به محور شرارت!