مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 مهر 1394 ساعت 14:212015-10-15سياسي

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان مطرح کرد اجرای ادامه پروژه متروی اصفهان با اصل حفظ میراث فرهنگی


مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان گفت: در کمیته 5 نفره ای که متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری و میراث فرهنگی تشکیل شد جلسات مکرری داشتیم و قدم به قدم با اصل حفظ میراث فرهنگی و پیشرفت پروژه کار را جلو بردیم.

- " از اصفهان محمدجواد شعرباف پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح فاز نخست متروی اصفهان با اشاره به حمایت های مسئولان در پیشبرد خط متروی اصفهان تصریح کرد: خط 1 متروی اصفهان که از شمال به جنوب می رود 20 کیلومتر طول دارد و امروز 10 کیلومتر از آن افتتاح می شود.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان ادامه داد: تا کمتر از یک سال دیگر ایستگاه تختی را که ایستگاه مهمی است بهره برداری خواهیم کرد.

وی ادامه داد: امیدواریم تا پایان این دولت خط 1 متروی اصفهان به بهره برداری کامل برسد.

شعرباف در ادامه اظهار داشت: در کمیته پنج نفره ای که متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری و میراث فرهنگی تشکیل شد جلسات مکرری داشتیم و قدم به قدم با اصل حفظ میراث فرهنگی و پیشرفت پروژه کار را جلو بردیم.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان افتتاح فاز نخست را ابتدای کار دانست و تصریح کرد: قطار شهری بهترین و مطلوب ترین وسیله نقلیه درون شهری است به همین دلیل انتظار مردم برای توسعه آن بیشتر خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان مطرح کرد اجرای ادامه پروژه متروی اصفهان با اصل حفظ میراث فرهنگی

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان مطرح کرد اجرای ادامه پروژه متروی اصفهان با اصل حفظ میراث فرهنگی