مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 مهر 1394 ساعت 09:112015-10-02سياسي

بی تدبیری آل سعود موجب اندوهی عظیم در جامعه اسلامی شد


"و من یخرج من بیته مهاجرا الی الله و رسوله ثم یدرکه الموت فقد وقع اجره علی الله" این برای بازماندگان، تسلای بزرگی است.

آنان پس از طواف و پس از ساعات پربرکت عرفات و مشعر و در حال انجام مناسک حج به دیدار معبود شتافته اند، - و انشاالله مورد لطف و رحمت ویژه احدیتند به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص فاجعه مصیبت بار سرزمین منا و کشته شدن حجاج بیت الله الحرام.

متن این بیانیه بدین شرح می باشد: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون مصیبت عظما و فاجعه عظیم در منا بار دیگر به کشورهای اسلامی و غیراسلامی اثبات کرد که آل سعود توان مدیریتی در برگزاری موسم حج را ندارد، بی درایتی که منجر به جان باختن تعداد زیادی از حجاج بیت الله الحرام گشت و اندوهی عظیم را در جامعه اسلامی موجب شد.

فاجعه منا که متعاقب حادثه دلخراش سقوط جرثقیل در مسجد الحرام اتفاق افتاد کاملا بی تدبیری مسولین سعودی را نمایان می سازد، مسئولینی که به جای مدیریت برگزاری حج و تأمین امنیت و رفاه حج گزاران ، به فکر اقدامات مستکبرانه و ظالمانه در کشور های اسلامی همچون سوریه، عراق، بحرین و به خصوص یمن هستند .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی تدبیری آل سعود موجب اندوهی عظیم در جامعه اسلامی شد

بی تدبیری آل سعود موجب اندوهی عظیم در جامعه اسلامی شد