مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 شهریور 1394 ساعت 14:152015-09-12اقتصادي

جلال پور: آمادگی بخش خصوصی برای اتمام 120 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام


رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از آمادگی بخش خصوصی برای اجرای 120 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محسن جلال پور در نشست خبری افزود: برای تکمیل طرح های نیمه تمام ، اتاق ایران در طرح ویژه ای به شورای اقتصاد، دیدگاه های بخش خصوصی برای تکمیل این طرح ها را ارائه کرده است که بخشی از این طرح از سوی شورای اقتصاد پذیرفته و بخش دیگری نیز به بررسی های کارشناسی بیشتر موکول شده است.

وی اضافه کرد: دیدگاه ما در اتمام طرح های نیمه تمام، جدید است و معتقدیم در خصوصی سازی آنچه که اتفاق افتاده، قیمت گذاری و وصول قیمت کارخانه های فروخته شده از سوی دولت بوده است؛ در حالی که در واگذاری طرح های نیمه تمام باید اهلیت ها در نظر گرفته شود و انجام کار ملاک واگذاری ها باشد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: متاسفانه در واگذاری های انجام شده هیچ نگاهی به اهلیت صورت نگرفت و تنها واگذاری ها به محلی برای کسب درآمد دولت تبدیل شده بود در حالی که دولت نباید هیچ نگاهی به درآمد حاصل از اتمام طرح های نیمه تمام داشته باشد بلکه اتمام پروژه ، ایجاد اشتغال و فضای رونق باید مد نظر قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلال پور: آمادگی بخش خصوصی برای اتمام 120 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام

جلال پور: آمادگی بخش خصوصی برای اتمام 120 هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام