مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 شهریور 1394 ساعت 06:452015-08-23سياسي

وزیر ابلاغ کند تفکیک جنسیتی را برمی داریم


وقتی دانشجو بر اساس این سیاست پذیرش می شود به صورت ناگهانی نمی توان آن را لغو کرد چون اصلا کلاس ها و دانشجوها متفاوت گرفته شده اند و وقتی شرایط به این شکل است و برنامه های آموزشی یک ساله مان بر این اساس تعریف شده اند نمی توان با یک فرمان چیزی را برد و به جایش چیز دیگری را آورد - شریعتی برکنار شد ؛ این جمله ای بود که 11 شهریور ماه سال 92 در شبکه های اجتماعی، خبرگزاری ها و البته در مکالمات ذوق زده دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی تکرار می شد.

جمعی از دانشجویان رفتن رییس قبلی دانشگاه را با پخش شکلات و شیرینی جشن گرفتند.

به گزارش اعتماد، آغاز به کار دولت تدبیر و امید برای کسانی که از صدرالدین شریعتی خاطره خوشی نداشتند نماد آغاز تغییرات در دانشگاهی بود که خاطره اخراج اساتید و دانشجویان، حذف برخی رشته های درسی و تفکیک جنسیتی در کلاس ها را فراموش نکرده بود.

با حکم جعفر توفیقی، سرپرست وقت وزارت علوم حسین سلیمی به عنوان سرپرست دانشگاه علامه انتخاب شد.

این سرپرستی بعدتر ختم به ریاست شد و حالا دو سال است که ریاست دانشگاه علامه زمان داشته است تا به آن موج شور و شوقی که با آمدنش ایجاد شد، پاسخ دهد.

تکیه کلام سلیمی آرامش است.

در پاسخ دادن به سوالات مدام به جمله خودش که در ابتدای ریاستش بر علامه گفته بود، اشاره می کند: آرامش را به دانشگاه با


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر ابلاغ کند تفکیک جنسیتی را برمی داریم

وزیر ابلاغ کند تفکیک جنسیتی را برمی داریم