مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 مرداد 1394 ساعت 14:312015-08-10سياسي

مردم را نباید به شهری و روستایی تقسیم کرد


تقسیم کردن مردم به شهری و روستایی بر اساس اینکه چقدر در انقلابی بودن آنها مؤثر است، تقسیم بندی درستی نیست.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، محمد نبی حبیبی که در پایان نشست دبیران این حزب گفت: رسانه در هزاره سوم میلادی دستخوش تحولات وسیع و عمیقی قرار شده است؛ توجه به فقه رسانه ما را در برابر چالشهایی که قرار داریم مصون می سازد.

حبیبی خاطر نشان کرد: صدق در رسانه موجب اعتماد و افزایش سرمایه اجتماعی است.

احترام به خطوط قرمز نظام و رعایت منافع و مصالح ملی و مرزبندی با دشمنان اسلام جز ارزشهای حاکم بر یک رسانه باید باشد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی ضمن تجلیل از رسانه هایی که واجد این خصوصیات هستند، اظهار داشت: طبعا رسانه ها در داخل باید در برابر منافع آمریکا و دولت های استعماری اروپا در مسیرملت انجام وظیفه نمایند.

مبادا برخی رسانه ها نقش سفارتخانه یک کشور خارجی را بازی کنند.

دستگاههای نظارتی باید به این موضوع رسیدگی کنند و مدافع منافع ملت باشند.

حبیبی با تأکید بر اینکه برخی رسانه های داخلی به دلیل عدم توجه به دستور قرآن در چگونگی مواجهه با خبر فاسق، ناخواسته در دام جریان سازی دشمنان می افتند، افزود: دانش ارتباطات و رسانه ها هم همچون دیگر علوم انسانی نیازمند تحول و تدوین بر اساس فقه پویای جعفری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم را نباید به شهری و روستایی تقسیم کرد

مردم را نباید به شهری و روستایی تقسیم کرد