مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 مرداد 1394 ساعت 13:562015-08-04سياسي

هدف از برگزاری اردوهای جهادی تاثیرگذاری فرهنگی در روستاها است


مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان شب گذشته در جمع دانشجویان جهادی گفت: هدف از برگزاری اردوهای جهادی تاثیرگذاری فرهنگی در روستاها است.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت،" کامیار مهدی پور شب گذشته در جمع گروه جهادی طلایه داران عشق از دانشگاه پیام نور لنگرود گفت: ما با قرار گرفتن شما دانشجویان جهادی که خالصانه در راه رضای خدا مشغول خدمت رسانی هستید مسیر راه خود را انتخاب می کنیم.

وی افزود: زیبنده ترین کار شما این است که آن چیزی را که به زبان می آورید در عمل نشان می دهید.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان با بیان اینکه مقام معظم رهبری اثرات فرهنگی را اولویت اساسی می دانند، گفت: ایشان وجود و حضور شما را در اردوهای جهادی مظهر تجسم آیه قرآن می دانند، پس با این وجود رفتار و اخلاق شما باید طوری باشد که مصادیق فرمایشات ایشان باشد و روستاییان از شما الگو بگیرند.

مهدی پور افزود: مقام معظم رهبری اردوهای جهادی و دانشجویان جهادی را یکی از شعبه های کمک به دولت می دانند؛ این را مسئولین باید درک کنند و به شما کمک کنند.

وی گفت: طعم شیرین کمک جهاد سازندگی از اوایل انقلاب در خاطرات و ذهن مردم است و شما با حضور خود در روستاها با هدف کمک رسانی و محرومیت زدایی خاطرات دوران انقلاب را برای مردم زنده می کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدف از برگزاری اردوهای جهادی تاثیرگذاری فرهنگی در روستاها است

هدف از برگزاری اردوهای جهادی تاثیرگذاری فرهنگی در روستاها است