مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1394 ساعت 17:102015-07-04سياسي

نماینده ولی فقیه در استان قزوین: شاعران رشد فرهنگی جامعه را فراهم می کنند


نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: شاعران رشد فرهنگی جامعه را فراهم می کنند.

- " از قزوین، تعدادی از اصحاب فرهنگ، استادان شعر و ادب فارسی در استان قزوین به همراه شاعران جوان و پیشکسوت این استان بعد از ظهر امروز با حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی در استان قزوین دیدار کردند.

حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین در این دیدار پس از تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع)، با بیان اینکه شعر و متون ادبی همواره باید اثرگذار و تحول آفرین باشد، بر افزایش تلاش شاعران قزوینی در این راستا تأکید کرد.

وی اظهار داشت: شاعر باید با توجه به مبانی دینی، اخلاقی و عرفانی و تکیه معنوی به آیات قرآن کیفیت و میزان اثرگذاری شعر خود را در محتوا و بیان تقویت کند.

عابدینی ادامه داد: در گذشته شاعران و ادیبان بسیاری در مناطق و گوشه کنار کشور با اشعار خود به توسعه مبانی دینی و فکری جامعه پرداختند که نیروهای جوان کنونی جامعه نیز می توانند با بهره گیری از این مهم اقدامات ارزشمندی انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: توکل و توسل شاعران و ادیبان دوران گذشته یکی از ویژگی های برجسته اخلاقی آن ها بود که می تواند مورد توجه عموم مردم به خصوص شاعران و فرهنگ دوستان امروز جامعه قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده ولی فقیه در استان قزوین: شاعران رشد فرهنگی جامعه را فراهم می کنند

نماینده ولی فقیه در استان قزوین: شاعران رشد فرهنگی جامعه را فراهم می کنند