مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 خرداد 1394 ساعت 12:202015-06-21اقتصادي

سفیر سوئد در ایران عنوان کرد استقبال سوئدی ها از زعفران و فرش ایرانی/یک درصد جمعیت سوئد را ایرانی های مهاجر تشکیل می دهند


سفیر سوئد در ایران در جریان سفر به استان لرستان گفت: زعفران، فرش و مواد غذایی بیشترین محصولات ایرانی در بازار سوئد به شمار می روند.

- " از خرم آباد، پیتر تیلور ظهر امروز در جریان سفر دو روزه خود به استان لرستان در جمع خبرنگاران گفت: بیش از یک درصد جمعیت کشور سوئد را ایرانی های مهاجر تشکیل می دهند و این موضوع پایه خوبی برای گسترش روابط دو کشور به شمار می رود.

وی با اشاره به افزایش صادرات محصولات سوئدی به ایران متذکر شد: نمی توان آمار دقیقی از صادرات محصولات سوئدی به ایران ارائه کرد، چرا که تعدادی از شرکت های سوئدی چند ملیتی هستند و در واقع محصولات سوئد از کانال های مختلف و کشورهای دیگر نیز وارد ایران می شود.

سفیر سوئد با بیان اینکه تحقیق و توسعه در محصولات سوئد همواره به صورت کامل صورت می گیرد، بیان کرد: زمانی فضای رقابتی به وجود می آید که به کیفیت بالا در محصولات و نوآوری های جدید برسیم.

پیتر تیلور با اشاره به صادرات محصولات ایرانی به کشور سوئد، خاطر نشان کرد: زعفران، مواد غذایی و فرش بیشترین محصولات صادر شده از ایران به سوئد به شمار می روند که در بازار سوئد مورد استفاده و استقبال مردم قرار می گیرند.

وی در پایان افزود: بخش خدمات مهمترین صادرات کشور سوئد محسوب می شود و از سوی دیگر سوئد به یک مقصد بسیار خوب برای گردشگران تبدی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفیر سوئد در ایران عنوان کرد استقبال سوئدی ها از زعفران و فرش ایرانی/یک درصد جمعیت سوئد را ایرانی های مهاجر تشکیل می دهند

سفیر سوئد در ایران عنوان کرد استقبال سوئدی ها از زعفران و فرش ایرانی/یک درصد جمعیت سوئد را ایرانی های مهاجر تشکیل می دهند