مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 خرداد 1394 ساعت 10:052015-06-13پزشكي

روانشناس کودک: سزارین و تغذیه با شیر خشک در ابتلا به بیش فعالی موثر است/دلبستگی نا ایمن کودک و والدین


شیوع بیش فعالی حدود 5 درصد است.

این اختلال اغلب با افسردگی و تیزهوشی اشتباه گرفته می شود.

همچنین عواملی مانند نداشتن تغذیه با شیر مادر، بد از شیرگرفتن کودک و سزارین می تواند در ابتلا به این اختلال موثر باشد.

- مهناز استکی، روانشناس کودک در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان "، در پاسخ به سوال یکی از شهروندان درباره بیش فعالی و نقص توجه، اظهار داشت: اختلال بیش فعالی و نقص توجه سه دسته است که معمولاً زیر 7 سالگی تشخیص داده می شود برخی مبتلایان فقط دچار بیش فعالی هستند، برخی نقص توجه دارند و برخی نیز دچار بیش فعالی و نقص توجه هستند.

وی افزود: برخی مبتلایان فقط دچار نقص توجه هستند که معمولاً حواسپرت خوانده می شوند و معلمان درباره آنها از عبارت انگار در کلاس حضور ندارد استفاده می کند برخی نیز دچار تکانشگری هستند و قبل از اینکه سوال معلم تمام شود می خواهند پاسخ دهند.

تعدادی هم دچار تکانشگری و نقص توجه هستند.

این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: شیوع بیش فعالی و نقص توجه در افراد هر جامعه حدود 5 درصد است اما به نظر می رسد در ایران تشخیص بیش فعالی بیش از میزان شیوع آن در جهان است.

وی ادامه داد: در تحقیقی که به تازگی انجام شده است، حدود 460 پسر و دختر توسط والدین و معلمان بر اساس معیار پرسشنامه بررسی شدند که در مورد 260 نفر آنها اختلال بیش فعا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روانشناس کودک: سزارین و تغذیه با شیر خشک در ابتلا به بیش فعالی موثر است/دلبستگی نا ایمن کودک و والدین

روانشناس کودک: سزارین و تغذیه با شیر خشک در ابتلا به بیش فعالی موثر است/دلبستگی نا ایمن کودک و والدین