مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 خرداد 1394 ساعت 14:352015-06-09اقتصادي

فرماندار دشتی خبر داد پرداخت بیش از 2 هزار فقره تسهیلات بهسازی و مقاوم سازی در دشتی


تعداد 2 هزار و 210 فقره تسهیلات اعم از بهسازی و مقاوم سازی به مناطق زلزله زده دشتی پرداخت شده است.

- " از شهرستان دشتی، غلامرضا مهرجو ظهر امروز در آیین افتتاح خانه عالم روستای چاهگاه بخش شنبه شهرستان دشتی که با حضور مهدیان معاون امور بازسازی کشور، عبداللهی معاون بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و حیدری سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: در بخش زلزله زده شنبه و طسوج تعداد 2 هزار و 210 فقره تسهیلات اعم از بهسازی و مقاوم سازی پرداخت شده است.

فرماندار شهرستان دشتی افزود: با توجه به آمار 2 هزار و 154 خانوار بخش شنبه و طسوج 100 درصد اماکن روستایی این بخش مقاوم سازی شده است که در دو بخش مرکزی و کاکی نیز این آمار 42 درصد است که از میانگین کشوری نیز بالاتر است.

مهرجو جمع آوری نخاله های ساختمانی در شهر شنبه را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: از مجموع یک هزار و 600 فقره تسهیلات به مناطق زلزله زده بخش شنبه و طسوج در فاز اول هزار و 224 فقره و در فاز دوم نیز 376 فقره پرداخت شده است که در بخش ساخت و ساز و سقف پوش بیش از90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بیش از 80 درصد آن ها به بهره برداری رسیده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز گفت: روند بازسازی مناطق زلزله زده بخش شنبه و طسوج شهرستان دشتی رضایت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار دشتی خبر داد پرداخت بیش از 2 هزار فقره تسهیلات بهسازی و مقاوم سازی در دشتی

فرماندار دشتی خبر داد پرداخت بیش از 2 هزار فقره تسهیلات بهسازی و مقاوم سازی در دشتی