مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 خرداد 1394 ساعت 05:002015-06-09سياسي

نماینده ولی فقیه در کردستان: زمینه برای گسترش فریضه امر به معروف در کردستان مهیاست


نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه فعالیت ستاد احیای استان مشخص تر و دارای چارچوبی خاص شده است گفت: زمینه برای گسترش این فریضه در کردستان وجود دارد.

- " از سنندج، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینی شاهرودی دوشنبه شب در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در سنندج اظهار کرد: تمام فرائض دینی توسط این دو فریضه واجب یعنی امر به معروف و نهی از منکر به پا داشته می شود.

وی ویژگی ماه رمضان را ایجاد زمینه برای گسترش معروفات و قرب الی الله عنوان کرد و گفت: در این ماه بستر برای جلوگیری از مفاسد مهیاتر است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: اصل و اساس فریضه امر به معروف و نهی از منکر از قرآن نشأت گرفته و قوانین نظام ما نیز از همین کتاب آسمانی تبعیت می کند.

حسینی شاهرودی، وجود قوانین خدایی در کشور را افتخاری برای نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: مسائلی که ما منکر می دانیم به علت تضاد آنها با حکم خدا و قوانین جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه امر به معروف وظیفه و رسالت نظام و مردم است، تصریح کرد: کسانی که در ترویج فساد و اشاعه منکرات گام بر می دارند، منافق هستند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه روش ها و دستورالعمل های ما منشأ عمل بسیاری است، گفت: بنابراین وظیفه داریم در راس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده ولی فقیه در کردستان: زمینه برای گسترش فریضه امر به معروف در کردستان مهیاست

نماینده ولی فقیه در کردستان: زمینه برای گسترش فریضه امر به معروف در کردستان مهیاست