مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 خرداد 1394 ساعت 13:502015-06-05سياسي

امام جمعه خورموج: ترس غربی ها از نام امام و رشد نظام است


غربی ها از نام امام، رشد نظام، اثربخش بودن و رشد نظام جمهوری اسلامی می ترسند و در دل خود خوف دارند.

- " از شهرستان دشتی، حجت الاسلام عبدالحسین مصلح پیش از ظهر امروز در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی که در روستای لاور شرقی دشتی برگزار شد با اشاره به شهادت آیت الله حاج سیدمصطفی خمینی، اظهارداشت: امام شهادت آیت الله حاج سیدمصطفی خمینی را از الطاف خفیه الهی دانستند که شهادت ایشان در ایران به پیروزی انقلاب اسلامی را سرعت بخشید.

امام جمعه خورموج افزود: یکی از ابعاد شخصیتی و تفکری بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران که امروز در وجود حضرت امام خامنه ای(حفظه الله تعالی) نیز وجود دارد توجه به بعد فلسفی و عرفانی است و نترسیدن از غیر خداست.

وی یادآورشد: امام فرمودند والله در طول عمر خود از هیچ کس غیر خدا نترسیده ام اینکه امام (ره) فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند یک شعار نیست یک واقعیتی است که امام با تمام وجود به آن ایمان داشت.

مصلح با اشاره به مسئله هسته ای، خاطرنشان کرد: مسئله هسته ای ایران صلح آمیز است و همه غربی ها می دانند.

یک سوال مطرح است چرا پاکستان و رژیم صهیونیستی هسته ای دارند و کسی حرفی نمی زند.

ترس غربی ها از نام امام و رشد نظام است وی اضافه کرد: غربی ها از نام امام، رشد نظام، اثربخش بودن و رشد نظام ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه خورموج: ترس غربی ها از نام امام و رشد نظام است

امام جمعه خورموج: ترس غربی ها از نام امام و رشد نظام است