مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 خرداد 1394 ساعت 14:552015-05-25سياسي

رییس دانشگاه اراک: دانشگاه باید تاثیرگذار در جامعه و حلال مشکلات باشد


دانشگاه باید تاثیرگذار در جامعه و حلال مشکلات کشور باشد.

- " از اراک، سعید حمیدی ظهر امروز در مراسم تقدیر از ایثارگران شاغل در دانشگاه اراک که در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی این مرکز برگزار شد، اظهار داشت: امروز دفاع از مرزهای جغرافیایی به داخل خانه ها کشیده شده و دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه ای منازل را خطوط مقدم جنگ نرم کرده است.

وی بیان کرد: دانشگاه به عنوان مرکز علمی کشور باید بکوشد تا از منازل به عنوان خط مقدم تهاجم فرهنگی و مرزهای جغرافیایی کشور حفاظت و حراست کند.

رییس دانشگاه اراک تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بر لزوم مقابله با توطئه های دشمن که از آن به عنوان جاهلیت مدرن یاد می کنند، تاکید دارند.

حمیدی خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از مؤلفه های علم، دانش و فناوری به قدرت دست پیدا کرده و از این طریق به توطئه علیه کشور می پردازد.

به گفته وی دانشگاه یکی از خطوط مقدم برای حفاظت از کشور، دست یابی به توسعه پایدار و کوتاه کردن دست دشمنان به شمار می رود.

رییس دانشگاه اراک با بیان اینکه سلاح دانش مهم ترین ابزار برای مقابله با دشمنان است، تاکید کرد: با توجه به شرایط کنونی و تهاجم فرهنگی دشمن باید بکوشیم تا با بهره گیری از دانش و علوم نوین در راستای مقابله با توطئه های دشمن به پا خیزیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشگاه اراک: دانشگاه باید تاثیرگذار در جامعه و حلال مشکلات باشد

رییس دانشگاه اراک: دانشگاه باید تاثیرگذار در جامعه و حلال مشکلات باشد