مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 اردیبهشت 1394 ساعت 23:052015-05-19اجتماعي

برادر و خواهر معلول ریگانی در آرزوی داشتن ویلچر+تصاویر


حسن و صفاملک داوودی خواهر و برادری معلول هستند که در روستای میرآباد کنار دشت از توابع شهرستان ریگان زندگی می کنند.

- سایت صبح کویر نوشت: حسن و صفاملک داوودی خواهر برادری معلول هستند که در روستای میرآباد کنار دشت از توابع شهرستان ریگان زندگی می کنند، دارایی این دو خواهر و برادر فقط سرپناهی سیمانی و دو عدد پتو است که با آن روزگار را می گذرانند.

صفاملک به خبرنگار ما گفت :این اتاق را برادرم مراد برای ما ساخته است، مراد تنها برادر ما است که از راه آهنگری مخارج زن و 8فرزند خود را تامین می کند و توانایی مالی ندارد تا به وضع زندگی ما برسد.

حسن افزود: گاهی همسایه ها و مردمی که مارا می شناسند برای ما غذا می آورند ، وقتی که کسی برای ما غذا نیاورد مجبوریم چهار دست و پا به این سو و آن سو رفته تا بتوانیم نان یا غذایی برای خود تهیه کنیم.

این خواهر و برادر می گویند : ما فقط تحت پوشش کمیته امداد هستیم .

صفا ملک داودی بیان کرد : ما برای حرکت کردن مجبوریم از دست های خود استفاده کنیم و فضای اطراف خانه ما پر از خار و خاشاک است به همین دلیل دستان ما همیشه زخم هستند و توانایی مالی برای خرید ویلچر نداریم.

مطلب فوق مربوط به سایر رسانه ها می باشد و انتهای پیام/ دیدگاه های ارسال شده توسط شما،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برادر و خواهر معلول ریگانی در آرزوی داشتن ویلچر+تصاویر

برادر و خواهر معلول ریگانی در آرزوی داشتن ویلچر+تصاویر