مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 اردیبهشت 1394 ساعت 13:102015-05-15بين الملل

اعدام غیرنظامیان به دست تروریست های داعش در مرکز سوریه


یک گروه ناظر بر اوضاع سوریه اعلام کرد که گروه تروریستی داعش هم زمان با پیشروی به سوی شهر باستانی تدمر (پالمیرا) در استان حمص در مرکز سوریه،دستکم 26 غیرنظامی را نزدیک این شهر اعدام کرده است.

به گزارش تابناک ، داعش روز پنجشنبه پس از اعدام این افراد در روستای العامریه و شهر السخنه نزدیک تدمر به اتهام همکاری با نیروهای دولتی، سر 10 تن از آنان را از بدن جدا کرده است.

تروریست های داعش پس از درگیری های شدیدی که از سه شنبه شب با نیروهای دولتی در حومه جنوبی شهر حمص رخ داد، شهرک السخنه در مسیر بزرگراه استان دیرالزور به شهر تدمر را اشغال کردند.

استان دیرالزور در شرق سوریه یکی از پایگاه های این گروه تروریستی به شمار می رود اما شهر تدمر تحت تسلط نیروهای دولتی است.

بر اساس این گزارش در این درگیری ها 125 تن کشته شده اند که 70 تن از آنان نیروهای دولتی و مردمی سوریه بوده اند.

در همین حال یک مقام نظامی سوریه روز چهارشنبه گفت که نیروهای ارتش و مردمی این کشور تهاجم شبانه گروه تروریستی داعش را در برخی از محورهای استان حمص در مرکز سوریه، دفع کردند.

این مقام افزود که درگیری میان نیروهای ارتش و مردمی با تروریست های داعش در برخی محورهای داخلی و اطراف شهرک السخنه در حدود 300 کیلومتری شمال شرق دمشق هنوز ادامه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعدام غیرنظامیان به دست تروریست های داعش در مرکز سوریه

اعدام غیرنظامیان به دست تروریست های داعش در مرکز سوریه