مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1394 ساعت 14:152015-05-14سياسي

معاون وزیر راه و شهرسازی: طرح های تفصیلی و جامع شهری با استفاده از مشاهدات علمی تغییر کنند


در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه ما باید از تجربیات خود استفاده کنیم و طرح های تفصیلی و جامع را با استفاده از مشاهده های علمی تغییر دهیم.

- " از مشهد، پیروز حناچی ظهر امروز در نخستین نشست هم اندیشی مسایل شهرسازی خراسان رضوی در تالار اجتماعات استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: مدیریت خردمندانه فضاهای شهری و حفظ حداقلی منابع در هر کشوری باید هدفمند باشد.

دبیر شورای عالی شهرسازی کشور شباهت روستاها و شهرها با یکدیگر را خطر بزرگی دانست و بیان کرد: هر شهری ویژگی های خاص خود را دارد که باید از آن به عنوان یک قابلیت مهم مدیریت شهری استفاده کرد و کشورهایی همچون امارات از این امر به نفع خود بهره بردند و به جای بهسازی و مرمت آثار باستانی خود به تغییرات علمی و درستی دست زدند.

حناچی با اشاره به اینکه امروز نیازمند تغییر شیوه های مدیریتی پس از 40 سال هستیم و این موضوع باید در دستور کار مدیران شهری قرار بگیرد، گفت: از این موضوع که به عنوان جریان بازآفرینی در خاورمیانه یاد می شود می تواند شرایط جذب سرمایه را ارتقا بخشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی، مشهد را به عنوان کلانشهری یاد کرد که می تواند از طریق فراهم کردن جریان بازآفرینی به جذب سرمایه گذار کمک کند و در صورت محقق شدن این امر دولت 70 درصد وام های با بهره کم را در اختیار سرمایه گذار قرار م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر راه و شهرسازی: طرح های تفصیلی و جامع شهری با استفاده از مشاهدات علمی تغییر کنند

معاون وزیر راه و شهرسازی: طرح های تفصیلی و جامع شهری با استفاده از مشاهدات علمی تغییر کنند