مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1394 ساعت 14:002015-05-09اقتصادي

معاون فرماندار شهرستان عسلویه خبر داد تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار به پروژه های عمران شهری و روستایی عسلویه


معاون فرماندار شهرستان عسلویه از تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار به پروژه های عمران شهری و روستایی عسلویه خبر داد.

- " از عسلویه، علی رحمانی ظهر امروز در نشست مسئولان عسلویه اظهار داشت: در راستای افزایش خدمات رسانی به مردم شهرستان عسلویه در شهرها و روستاهای مختلف شهرستان از همه امکانات و توانمندی های موجود به نحو مطلوب بهره می گیریم و هیچ فرصتی را در این مسیر هدر نخواهیم داد.

معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار عسلویه از استقرار اداره آب و فاضلاب روستایی در شهرستان عسلویه خبر داد و افزود: با پیگیری و تلاش شبانه روزی فرماندار، به فضل خدا از فردا اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان مستقل و مدیر آن معارفه خواهد شد.

رحمانی خاطرنشان کرد: در سلسله مراحل پیگیری مطالبات بحق مردم شریف شهرستان عسلویه چند نمایندگی از ادارات شهرستان از جمله نمایندگی ثبت احوال به مدیریت ارتقا پیدا کرد و همچنین در آینده نزدیک شبکه بهداشت و درمان، منابع طبیعی و آبخیزداری و بنیاد مسکن و .

در شهرستان عسلویه راه اندازی می شوند.

وی یادآور شد: بدون تردید با راه اندازی ادارات جدید در این شهرستان، دسترسی مردم به مسولین سهل الوصول تر خواهد شد و مردم رضایتمندی بیشتری خواهند داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون فرماندار شهرستان عسلویه خبر داد تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار به پروژه های عمران شهری و روستایی عسلویه

معاون فرماندار شهرستان عسلویه خبر داد تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار به پروژه های عمران شهری و روستایی عسلویه