مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1394 ساعت 14:002015-05-04اقتصادي

مشاور وزیر تعاون خبر داد اجرای طرح تکاپو با هدف کاهش فقر در استان های کشور


مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اجرای طرح تکاپو به منظور کاهش فقر و افزایش ثروت در برخی از استان های کشور خبر داد.

- " از گچساران، عیسی منصوری ظهر امروز در جشن خوداشتغالی شهر و روستا که در سالن همایش های شرکت نفت و گاز گچساران برگزار شد، اظهار کرد: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی 130 پروژه در راستای توسعه و صنعت در بحث انرژی، محیط زیست و کاهش فقر در سراسر کشور اجرا کرده است و سعی داریم با حمایت از کارآفرینان محصولات منطقه ای را به خارج از کشور صادر کنیم.

مدیر ارشد برنامه های سازمان یونیدو و مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه 60 درصد از کسب و کارها در کشور به ثبت نمی رسند، گفت: انتظار می رود که این کسب و کار مورد حمایت مسئولان قرار بگیرند.

منصوری افزود: سیستم های بانکی به صورت فعال کسب و کارهایی که با تسهیلات بانکی ایجاد شده اند را مورد نظارت و پیگیری های لازم قرار نمی دهد و این مسئله در روند توسعه اقتصادی کشور اختلال به وجود می آورد.

مدیر ارشد برنامه های سازمان یونیدو و مشاور وزیر کار، با اشاره به گلایه برخی از صاحبان کسب و کار، خاطرنشان کرد: برخی از کارآفرینان به دلیل نبود بازار کار گلایه دارند و این مسئله به این دلیل است که در کارهای خود خلاقیت ندارند و باید در محصولات و تولیدات داشته های فرهنگی به گ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشاور وزیر تعاون خبر داد اجرای طرح تکاپو با هدف کاهش فقر در استان های کشور

مشاور وزیر تعاون خبر داد اجرای طرح تکاپو با هدف کاهش فقر در استان های کشور