مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1394 ساعت 13:502015-05-03سياسي

امسال 700 کودک دچار سوءتغذیه در سراوان سبد کالا دریافت کردند


امسال 700 نفر از کودکان زیر 6 سال دچار سوء تغذیه در سراوان سبد کالا دریافت کردند.

- " از زاهدان به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی سیستان و بلوچستان، احمد قزاق اظهار کرد: سوء تغذیه یکی از مشکلات کودکان قشر محروم جامعه به دلیل رژیم غذایی نامتعادل است و کمک به این کودکان یکی از سرفصل ها و برنامه های کاری کمیته امداد شهرستان سراوان محسوب می شود.

مدیر کمیته امداد سراوان افزود: کودکان مبتلا به سوء تغذیه از طریق این نهاد و شبکه بهداشت شناسایی شده و سبدهای غذایی برای آنان در نظر گرفته می شود.

این مسئول اضافه کرد: طرح توزیع سبد غذایی در راستای بهبود تغذیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه و با هدف ارتقای سطح سلامت کودکان اجرایی شده است.

قزاق با اشاره به اینکه خدمات حمایتی در کمیته امداد این شهرستان با سرانه ای معادل نصف سرانه سایر شهرستان های کشور انجام می شود، گفت: در سال گذشته تعداد یک هزار و 400 سبد غذایی برای کودکان بالای شش ماه تا زیر 6 سال مبتلا به سوء تغذیه در نظر گرفته شد که به دلیل عدم جذب بودجه امسال از این تعداد 700 سبد کالا بین خانوارهای کودکان دچار سوء تغذیه توزیع شد.

وی ادامه داد: کودکان دچار سوء تغذیه از طریق شبکه بهداشت و درمان این شهرستان به منظور ارتقاء وضعیت تغذیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در خانوارها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امسال 700 کودک دچار سوءتغذیه در سراوان سبد کالا دریافت کردند

امسال 700 کودک دچار سوءتغذیه در سراوان سبد کالا دریافت کردند