مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1394 ساعت 13:402015-04-26سياسي

رییس شورای عالی استان ها خبر داد فعالیت 117 هزار عضو شورای شهر و روستا در کشور


رییس شورای عالی استان ها از فعالیت 117 هزار عضو شورای شهر و روستا در کشور خبر داد و گفت: باید از ظرفیت های شوراها برای همدلی و هم زبانی بین دولت و ملت استفاده شود.

- " از شرق استان تهران، غلامرضا بصیرپور ظهر امروز در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان دماوند ضمن گرامیداشت هفته شوراها اظهار داشت: شهرستان دماوند همچون قله دماوند که نماد سرافرازی و سربلندی است، قله علم، هنر و فرهنگ به حساب می آید و در عرصه های مختلف به خوبی درخشیده است.

وی افزود: در این شهرستان شخصیت های برجسته و بزرگوار تاریخ ایران اسلامی همچون مرحوم عسکراولادی که مورد اعتماد امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است، زندگی کرده اند؛ رهبر معظم انقلاب درباره مرحوم عسکراولادی فرمودند که وی یار وفادار و صادق امام راحل بود.

رییس شورای عالی استان ها با بیان اینکه در تاریخ بعد از انقلاب اسلامی مردم در عرصه های مختلف تلاش های زیادی کردند، گفت: جایگاه بلند ایران نشان می د هد که ملت ایران همواره سربلند هستند.

بصیرپور ادامه داد: هر چقدر که تاریخ ایران اسلامی را ورق بزنیم، جای پای مردم و مشارکت جمعی بوده است که همواره این کشور توانسته موفقیت های زیادی را در عرصه های داخلی و بین المللی به دست بیاورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس شورای عالی استان ها خبر داد فعالیت 117 هزار عضو شورای شهر و روستا در کشور

رییس شورای عالی استان ها خبر داد فعالیت 117 هزار عضو شورای شهر و روستا در کشور